Alla båtlån


Listan över båtlån från Svenska Lånenätverket har uppdaterats:
2024-02-19.
Innehåller annonslänkar
Båttlan när låna till båt via Enklare
  • Båtlån med 0% kontantinsats: Ja
  • Båtlån med 20% kontantinsats: Nej
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 5,07% - 33,46%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 39 långivare gratis!
  • Båtlån utan kontantinsats!
Mer info →
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 400 000 kr, rörlig ränta 8,99%, uppläggningskostnad 400 kr, aviavgift 20kr, ger en effektiv ränta på 9,49%. Totalt belopp att återbetala 658 461 kr, fördelat på 144 avbetalningar, ger en månadskostnad på 4 570 kr. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,46%. Räntespann mellan: 5,07% - 33,46%. Uppdaterat 2023-10-25.
Kommentar:
Enklare har betyget 4.7 av 5 på Trustpilot baserat på 7027 omdömen (kontrollerade på Trustpilots hemsida 2024-01-06). Jämför upp till 39 potentiella båtlån gratis direkt på deras hemsida med enbart en ansökan.

Här ovan har du den totala sammanställningen av alla båtlån vi listar 2024. Det är alltså alla lån till båt som vi listar på sajten samlade på en och samma sida. Se till att jämföra den effektiva räntan för att få en så rättvis jämförelse som möjligt. Det är viktigt att du förstår att det bästa båtlånet för dig behöver inte finnas i listan utan ska bara ses som en bra start i din jämförelse av lån till båt.Låna till båt antingen med båten som säkerhet eller utan säkerhet

Det finns framförallt två sätt att låna pengar till en båt och det är att antingen lämna båten som säkerhet för lånet, eller så tar man ett lån där man inte lämnar något i säkerhet för lånet. Sammanfattningsvis kan man säga att man ofta får lägre ränta om man lämnar något i säkerhet för lånet. Dock inte alltid så det gäller att jämföra. Sedan ställer ofta lån med säkerhet större krav. Du får till exempel inte köpa vilken båt som helst.


Årets stora lista över båtlån

Här kan du se alla lån vi listar och som du kan hitta info om. Tanken med det är att du själv ska kunna jämföra. Det är nämligen så att vi tror att kunskapen är makten i denna fråga:

Lendo (Jämför lån gratis)

Lendo är ett privatlån. Dom lånar inte själva ut pengar till din nya båt utan jämför privatlån som du kan använda för att låna pengar till en båt. Dom är en låneförmedlare helt enkelt. Det du kan göra med hjälp av deras tjänst är att jämföra båtlån du tar med ett privatlån alltså. Dom jämför 25 banker i skrivande stund. Dom ägs av Schibsted som är börsnoterade i Norge.

Båtlån Lendo

Freedom Finance (Jämför lån gratis)

Freedom Finance är en låneförmedlare där du enkelt kan jämföra privatlån som du kan använda för att låna till båt. Så om du vill göra det kan du ta en titt på Freedom Finance. Freedom Finance har över 20år på nätet som jämförelsetjänst så du har förmodligen hört tals om dom tidigare.

Sambla (Jämför lån gratis)

Sambla har på kort tid fått över 240.000 kunder – varför då kanske du undrar? Jo förmodligen för att dom gör något rätt. Hos Sambla kan du jämföra lån som du sedan kan använda för att köpa vad du vill. Till exempel för att köpa en båt alltså. Så om du vill prova jämföra lån gratis och se vilken ränta du kan få om du ska köpa en båt med lån som finansiering så det ett alternativ för dig.

Coop MedMera Bank

Coop MedMera Bank driver precis som ICA en egen bank också. Och blir eller är du dessutom medlem kan du få rabatt på räntan. Så om du väljer att låna till båt av Coop MedMera Bank så kan du spara mycket på att bli medlem. Deras finansieringsalternativ till båt är ett privatlån och du kommer direkt in till den i länken längst upp i topplistan på den här sidan. Låna från 15.000kr upp till 350.000kr. Utan båten som säkerhet. Du kan betala av lånet på 2 till 12år. Du kan ansöka och få svar direkt på deras hemsida.

Advisa (Jämför lån gratis)

Advisa båtlån är ett blancolån det också. Och det är inte Advisa som lånar ut pengarna utan Advisa är en låneförmedlare där du kan jämföra lån till båt. I form av ett blancolån det vill säga. Om du letar efter en förmedlare av lån till båt så kan du titta in dom. Advisa är inte lika stora som Lendo men ändå en av Sveriges största låneförmedlare.

Zmarta (Jämför lån gratis)

Zmarta jämför privatlån gratis åt dig. Antingen klickar du dig in till jämförelsen från våran topplista men besöker du sajten direkt måste du först klicka på Låna pengar och sedan scrollar du ner så du kan klicka på privatlån. Där kan du sedan dra på regeln hur mycket du vill låna. Du kan även markera summan och skriva in den själv. Sedan går du vidare till återbetalningstid där du gör lika dant men med hur många år du önskar betala tillbaka lånet. Det du ser när du drar på båda reglerna är att summan ändras. Exempeluträkningen det vill säga. Klickar du sedan på jämför nu så får du skriva i dina personuppgifter. Sedan bouppgifter och anställning. Sista du måste skriva i är syfte. Alltså varför du vill låna pengar. Vilket alltså är båt i det här fallet.


Kontakta oss

Om du vill kontakta oss angå sidan Alla båtlån så gör du det under Kontakta Båtlån. Där svarar vi oftast inom ett dygn.