Båtlån Handelsbanken


Listan över båtlån från Svenska Lånenätverket har uppdaterats:
2024-02-19.
Innehåller annonslänkar
Båttlan när låna till båt via Enklare
  • Båtlån med 0% kontantinsats: Ja
  • Båtlån med 20% kontantinsats: Nej
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 5,07% - 33,46%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 39 långivare gratis!
  • Båtlån utan kontantinsats!
Mer info →
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 400 000 kr, rörlig ränta 8,99%, uppläggningskostnad 400 kr, aviavgift 20kr, ger en effektiv ränta på 9,49%. Totalt belopp att återbetala 658 461 kr, fördelat på 144 avbetalningar, ger en månadskostnad på 4 570 kr. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,46%. Räntespann mellan: 5,07% - 33,46%. Uppdaterat 2023-10-25.
Kommentar:
Enklare har betyget 4.7 av 5 på Trustpilot baserat på 7027 omdömen (kontrollerade på Trustpilots hemsida 2024-01-06). Jämför upp till 39 potentiella båtlån gratis direkt på deras hemsida med enbart en ansökan.

Båtlån handelsbanken är en sida där vi skriver om deras olika alternativ om du vill låna pengar till båt hos dom. Deras båtlån kallar dom Bil- och fritidslån. Så titta in den för att ta dig fram till båtlån. Du kan låna från 50.000kr och upp till 400.000kr.

Jämför Handelsbankens båtlån i jämförelse med andra bankers och långivare för att hitta den bästa ränta för just dig eller er.Jämför med hjälp av en låneförmedlare

Det är väldigt populärt att använda en låneförmedlare för att jämföra lån och framförallt privatlån. Så vill du finansiera ditt båtköp med just ett privatlån så kan du titta i någon av låneförmedlarna i listan. Och vill du jämföra just Handelsbanken kan du alltså jämföra andra privatlån och se om deras effektiva ränta är billigare och bättre än vad Handelsbanken kan erbjuda.

Jämför Båtlån Handelsbanken

Jämför båtlån innan du ska låna till båt. Båtlån är sajten för dig som funderar på att låna till båt. Här skriver vi om allt som har med finansiering av en båt att göra. Vi tipsar även om massa annat som har med båtägande och göra. Men huvudfokus ligger på att visa hur man kan finansiera en båt. Vi har själva båtar och vill med den här sajten försöka få ut fler på vattnen i egna båtar. Vi känner alla ett lugn inom oss när vi är ute i våra båtar som vi inte hittar någon annanstans. Därför tror vi världen skulle bli lite bättre om fler fick möjligheten att ha en egen båt. Så för varje person som väljer att låna till båt som inte hade köpt båt annars så blir vi väldigt väldigt glada.

Omdöme på Handelsbankens lån till båt

Vi försöker alltid skapa en sida för omdöme och betyg för varje lån. Så även för Handelsbanken. Så om du funderar att finansiera en ny båt med deras alternativ så kan du titta in där först.


Om Båtlån Handelsbanken

Vi samlat allt om Handelsbankens lån här. Så om du funderar på att låna pengar till en båt av Handelsbanken så hoppas vi att du får en bra överblick här. Sidan kommer byggas på allt eftersom.