Båtlån Santander


Listan över båtlån från Svenska Lånenätverket har uppdaterats 2023-10-02.
Enklare Båtlan
  • Båtlån med 0% kontantinsats: Ja
  • Båtlån med 20% kontantinsats: Nej
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför över 39 långivare gratis!
  • Båtlån utan kontantinsats!
Jämför båtlån »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.


Båtlån Santander är ett privatlån. Det vill säga ett lån till båt utan att du lämnar båten som säkerhet för lånet. För det är dessa två olika lån man väljer mellan. Båtlån med båten som säkerhet eller Båtlån utan båten som säkerhet. Du kan börja på startsidan för att jämföra lån till båt. Det är nämligen där allt utgår från. Och sedan kan du ta dig vidare till våra sidor om Santander om det är dom du vill jämföra.

Jämför Santander mot andra lån innan du bestämmer dig

Du ska självklart jämföra Santander mot andra lån innan du bestämmer dig. Och om det är privatlån du ska jämföra så finns det många låneförmedlare för det. Så titta in guiden låneförmedlare för att jämföra lån helt gratis. Så du kan se vad du kan få låna och till vilken ränta.

Jämför deras privatlån innan du bestämmer dig

Du ska ALDRIG ta ett lån innan du jämför och ser att du får bäst ränta och villkor och så är det även för båtlån hos Santander så klart. Så funderar du på att låna pengar till båt hos dom ska du självklart jämföra själv. Jämför gärna i vårat bäst i test av lån så du kan se så du får både bäst villkor och bäst ränta. Och det är extremt viktigt att du jämför deras effektiva ränta och och deras ränta från.


Om guiden Båtlån Santander

Med sidan Båtlån Santander så skriver vi helt enkelt om deras båtlån. Så du ska kunna jämföras deras alternativ mot andra långivare enkelt och smidigt.