Motorbåtar till salu – Lista 2023


Listan över båtlån från Svenska Lånenätverket har uppdaterats 2023-10-02.
Enklare Båtlan
 • Båtlån med 0% kontantinsats: Ja
 • Båtlån med 20% kontantinsats: Nej
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 26,50%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Jämför över 39 långivare gratis!
 • Båtlån utan kontantinsats!
Jämför båtlån »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.


Motorbåtar till salu är en guide där vi visar hur du kan köpa motorbåt med hjälp av bra tjänster på nätet. För idag finns det många bra hjälpmedel för den som vill köpa en motorbåt i Sverige. Om du planerar att göra det så rekommenderar vi dig att läsa igenom hela guiden först. Ska du köpa båt och har bestämt dig för en motorbåt så hoppas vi den här guiden kan hjälpa dig.


Innehåll i Motorbåtar till salu

 • Läsa köpa båt innan du ska köpa motorbåt
 • Här kan du leta efter motorbåtar som är till salu
 • Motorbåtar till salu – Lista
 • Att tänka på när du ska köpa en motorbåtar
 • Innehåll i Motorbåtar till salu

Motorbåtar till salu ska bli en guide där man kan starta när man letar efter motorbåtar som är till salu. Både nya och begagnade. För det är inte bara att gå in på Blocket och leta båtar utan det finns många ställen idag där man kan leta båtar.

Här kan du leta efter motorbåtar som är till salu

Att undersöka hela marknaden av motorbåtar innan man köper en är så klart viktigt. Det går att spara pengar om man titta riktigt noga och scannar hela marknaden. Du kan till exempel ofta spara en del pengar om du är beredd att åka en bit. Att transportera en båt tycker många är svårt och krångligt så många vill gärna köpa en båt så nära som möjligt. Det gör att utbud och efterfrågan blir något rubbad. I Stockholm där många vill köpa båt så är priserna till exempel ofta högre.

Motorbåtar till salu – Lista

Här har vi sammanställt en lista på stället där du kan leta efter en båt att köpa. Och när du sedan har hittat din båt så kan du enkelt jämföra lån till båt om du vill köpa en båt som är dyrare en vad du har på kontot för tillfället.

Om Motorbåtar till salu

Med den här sidan vill vi skapa en startsida för alla som vill köpa en motorbåt.

Läsa köpa båt innan du ska köpa motorbåt

Våran guide Köpa båt omsattar även motorbåtar så om du planerar att köpa en motorbåt så rekommenderar vi att du läser genom guiden. Även om du har köpt en båt tidigare så tror vi att det finns något där du kan ta med dig. Vi försöker göra så fler undviker dom vanligaste fällorna när man ska köpa båt.

Att tänka på när du ska köpa en motorbåtar

När du ska köpa en motorbåt ska du först och främst tänka på att köpa en båt som passar din båtkunskap och din plånbok. Det är kanske första punkten. Köp inte en båt du inte kan framföra säkert nog och köp inte en båt som kräver mycket kunskap om du inte har någon. Det kan bli onödigt dyrt.