Ute efter liten styrpulpetbåt? Här är 3 tips på små styrpulpetbåtar!


Listan över båtlån är uppdaterad:
2024-06-11.
Innehåller annonslänkar
Båtlan via Zmarta
  • Båtlån med 0% kontantinsats: Ja
  • Båtlån med 20% kontantinsats: Nej
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 5,20% - 29,40%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till över 30 båtlån gratis!
  • Jämför båtlån utan kontantinsats gratis!
Till båtlån →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 år löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,20-29,40%. Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
Recension:
Zmarta är en jämförelsetjänst där du kan jämföra lån (till exempel lån till en båt), försäkringar, elavtal med mera. Grundades 1999 och har enligt deras hemsida över 1,2 miljoner kunder sedan 2019 och ska ska ha sänka kostnaderna för sina kunder med mer än 1,2 miljarder kronor. Du kan se vilka banker och långivare som jämförs på deras hemsida via länken.

Är du ute efter en liten smidig styrpulpetbåt? Då kanske den här guiden kan hjälpa dig hitta en perfekt båt för just dig. Nedan hittar du en guide till tre populära små styrpulpetbåtar som är och har varit populära i Sverige:Ryds F528 Sport

Ryds är en välkänd svensk båttillverkare som varit i branschen sedan 1959. De är kända för sina hållbara och högkvalitativa båtar. F528 Sport är en liten men robust styrpulpetbåt som är populär bland både fiskare och de som bara vill ha roliga dagar på vattnet. Båten har en smart layout som maximerar användningen av utrymmet, vilket inkluderar bekväma sittplatser och gott om utrymme för förvaring. Dessutom är den utrustad med en stark motor som kan hantera både lugna och grova vatten.

Silver 485 BR

Silver är ännu ett finskt båtmärke, känt för sina aluminiumbåtar. Silver 485 BR är en mångsidig styrpulpetbåt som är lämplig för en mängd olika aktiviteter, från fiske till vattensporter och kryssning. Den är utrustad med en stark och pålitlig motor och har en hållbar konstruktion som kan stå emot tuffa väderförhållanden. Den har också bekväma sittplatser och gott om förvaringsutrymme.

Finnmaster 55 SC

Finnmaster är ett finskt företag som varit i drift sedan 1990. De har ett starkt rykte för att tillverka pålitliga och säkra båtar. 55 SC är en idealisk styrpulpetbåt för dem som gillar att ha flexibilitet i sina vattenturer. Den har en stark konstruktion med dubbla skal och självlänsande öppen däcklayout, vilket gör den lätt att rengöra och underhålla. Båten erbjuder också en bra balans mellan prestanda och bränsleeffektivitet, vilket gör den kostnadseffektiv på lång sikt.

Varje båt och varumärke har sina egna unika fördelar och det bästa valet beror på dina specifika behov och preferenser. Innan du köper, se till att du provkör flera olika modeller och pratar med experter eller andra ägare för att få en djupare förståelse för vilken båt som skulle passa bäst för dig.


Hittar du något fakturafel i guiden?

Ibland smyger det sig in faktafel i testerna. Du får gärna tips oss om du hittra något så vi kan titta på det och ändra det så snabbt vi kan.


Senast uppdaterad: 9 april, 2024